Mooiste tapijt bij Tilburg

Voor een tapijt in Tilburg bent u van harte welkom in de showroom van Berberhuis in Eindhoven op het Sint Trudoplein 3. Wij bieden een breed assortiment en hebben vloerkleden in alle varianten, van Berbers en Kelims tot Patchwork, Chinese en Oosterse vloerkleden. U kunt bij ons alle kleuren en patronen vinden in alle soorten en maten. Ook voor een nieuw tafelkleed kunt u bij ons terecht. Onze vriendelijke medewerkers laten u graag de overzichtelijke collectie zien en de keuze is overweldigend. Voor uw nieuwe tapijt in Tilburg bent u bij ons in Eindhoven van harte welkom.

Beste vloerkleden van Tilburg bij Berberhuis in Eindhoven

De fraaiste vloerkleden van Tilburg kopen? Dan komt u langs in Eindhoven. Al jaren zijn wij hét adres waar u de mooiste collectie tapijten vindt. Gedurende 50 jaar hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd en onze ervaring is enorm. Een kleed in uw kamer is zeer sfeerbepalend en wij zien het als onze passie helemaal tegemoet te komen aan uw wensen. Wij importeren onze producten zelf en gebruiken alleen natuurlijke materialen. U kunt kiezen uit niet minder dan 600 kleuren en onze vakmensen maken met plezier uw keuze op maat. Kom bij ons vrijblijvend een kijkje nemen als u vloerkleden in Tilburg zoekt.

Zie ook Oosterse tafelkleed kopen of Tapijten groothandel

Topkwaliteit tapijt dichtbij Tilburg

Voor het beste tapijt van Tilburg rijdt u een klein stukje om, want u gaat naar de speciaalzaak van Berberhuis in Eindhoven. Al sinds jaar en dag zijn wij de expert in de regio. Met onze expertise doen wij er alles aan om u 100% tevreden te laten zijn met uw nieuwe vloerkleed. Sinds de start van onze winkel is ons motto onveranderd: de klant is koning. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en op onze website vindt u al onze contactgegevens. Natuurlijk kunt u altijd spontaan binnenlopen als u een tapijt voor Tilburg zoekt.

Grootste collectie vloerkleden bij Tilburg

Als u vloerkleden in Tilburg wilt kopen, nodigt Berberhuis u uit langs te komen in de mooie overzichtelijke showroom in Eindhoven. Vertel aan onze adviseurs al uw wensen, want zij voorzien u graag van een persoonlijk advies. Een tapijt is een echte sfeermaker, dus het is belangrijk weloverwogen keuzes te maken. Vertel ons welke kleuren en materialen u zoekt, want wedden dat wij het kunnen leveren? Onze collectie is groot en we werken met verschillende leveranciers. Als u uw definitieve keuze heeft gemaakt, bezorgen we de bestelling snel bij u thuis. Zo geniet u direct van uw nieuwe vloerkleden in Tilburg.

Nepal vloerkleed Berberhuis Eindhoven