patchwork tapijt Berberhuis

patchwork vloerkleed Berberhuis

Patchwork vloerkleed

Berberhuis Eindhoven beschikt over een enorme collectie patchwork.Onze patchwork vloerkleden kan worden gemaakt van verschillende soorten tapijten. De patchwork tapijt bestaat uit patches van verschillende tapijten en worden met de hand verdeeld. Vervolgens naait men de patches met een grof wollen garen aan elkaar, waarbij de steken nog duidelijk te zien zijn. Daarna voeren ze de achterkant van het kleed met een effen katoenen stof. Rondom het kleed is het met hetzelfde garen afgewerkt, voor een mooi eindresultaat. En zo word een nieuwe unieke patchwork vloerkleed gecreëerd.

Patchwork vloerkleden op maat

Bij Berberhuis Eindhoven worden Patchwork vloerkleden op kleur maar ook op maat gemaakt. Precies hoe u het kleed wilt, kunnen wij deze voor u maken. Als we een aanvraag ontvangen gaan we aan de slag door het patchwork vloerkleed in elkaar te leggen. Onze klant ontvangt hier een foto van om deze goed te keuren. Na akkoord wordt het vloerkleed in elkaar geweven en wordt het onderkleed bevestigd. Zo heeft u de garantie dat het patchwork kleed er precies zo uit komt te zien als u wenst. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op of kom langs bij onze showroom?

Helemaal hip met Patchwork tapijten

Berberhuis heeft een grote collectie trendy Patchwork tapijten. Kom langs in onze winkel, want dan ziet u wat er allemaal mogelijk is met compositie en kleur. Wist u dat van iets ouds iets nieuws maken ontzettend leuk en verrassend is? In de kleden ziet u delen terug van oude tapijten, die opnieuw zijn samengevoegd en een nieuw fris kleurbad hebben gekregen. Stevig aan elkaar genaaid vormen ze een uniek product, waarvan geen tweede bestaat. Als u dit vloerkleed koopt, weet u dus zeker dat niemand anders het heeft. Met onze Patchwork tapijten bent u helemaal van deze tijd.

Vloerkleed Patchwork beste kwaliteit

Uw vloerkleed van Patchwork koopt u bij Berberhuis, dé specialist die al meer dan 50 jaar in het vak zit. Met onze ervaring en expertise zijn wij er trots op u het neusje van de zalm op vloerkledengebied te kunnen aanbieden tegen zeer zachte prijzen. Wij regelen en controleren alles zelf: van de selectie van grondstoffen in onze eigen knoperijen tot de productie en de import. Constante kwaliteitsbewaking dragen wij hoog in het vaandel en daarbij zijn een goede service en klantvriendelijkheid zeer belangrijk. Kies voor exclusiviteit en bestel uw vloerkleed van Patchwork bij de vakman.

Zie ook Tapijt Den Bosch of Tapijt Eindhoven

Patchwork tapijten met een zweempje nostalgie

Wilt u eigentijdse Patchwork tapijten kopen met een knipoog naar het verleden? Ze liggen voor u klaar bij Berberhuis in Eindhoven. Ons assortiment kenmerkt zich door trendy designs met het patroon van vintage. Ze worden samengesteld uit delen van oude tapijten en komen voornamelijk uit Turkije en Iran. De frisse look ontstaat door ze na ontkleuring opnieuw in de verf te zetten. Zo ontstaat er een mooie mix van oud en nieuw. Kom ze met eigen ogen bekijken, want onze veelzijdige Patchwork tapijten passen in elke inrichting, van modern tot klassiek.

Vloerkleed Patchwork past overal

Een vloerkleed van Patchwork verenigt alle kleuren in uw kamer. Wij van Berberhuis vertellen u graag dat ‘patch’ staat voor ‘lapje stof’ en dat Patchwork de techniek is, waarbij stukken stof van diverse grootte en kleur aan elkaar worden genaaid. Alle combinaties van dessins en kleuren zijn mogelijk en het eindresultaat is dus altijd zeer origineel. Bij ons heeft u de keuze uit een combinatie van de warme kleuren rood en bruin of naturelle zandtinten. Of misschien bent u helemaal weg van een veelkleurig palet met oker, blauw en fuchsia? Met een Patchwork vloerkleed kunt u werkelijk in alle kamers terecht.