Vintage tapijt met eigen geschiedenis

Zoekt u een mooi vintage tapijt met een vleugje nostalgie? Kom dan onze collectie Patchwork kleden bekijken. Afkomstig uit met name Iran en Turkije zijn deze vloerkleden begonnen aan een tweede leven. Ooit zijn ze geknoopt, gebruikt en versleten en nu hebben wij ze bewerkt tot een prachtig nieuw geheel, dat elk interieur opfleurt. Het ontkleuren, opnieuw verven en stevig aan elkaar naaien van de afzonderlijke lappen is een belangrijk proces, dat leidt tot het bijzondere effect in uw woning. Oude tijden herleven met uw nieuwe vintage tapijt van Berberhuis.

Zie ook Vloerkleden Eindhoven of Wollen tafelkleed

Nepal tapijt voor elk interieur

Het Nepal tapijt van Berberhuis kunt u helemaal afstemmen op de laatste trends en uw persoonlijke smaak. De kleurenwaaier is eindeloos, geen afmeting is te gek en elke tekening is maken. Zo past dit oosterse vloerkleed in elke inrichting of dit nu modern, etnisch of klassiek is. Het oerdegelijke materiaal is van hoge kwaliteit en gemakkelijk te onderhouden. De levensduur is lang en u heeft maar liefst recht op 5 jaar garantie. Kies daarom uw favoriet uit onze grote collectie, of nog leuker: geef uw fantasie de ruimte en ontwerp uw eigen Nepal tapijt!

Ontwerp zelf uw Nepal tapijt

Heeft u altijd al zelf een Nepal tapijt willen maken, grijp dan nu uw kans en maak een afspraak met de binnenhuisadviseur van Berberhuis Eindhoven. Dit handgeknoopte karpet heeft een prominente plaats in onze collectie, want voor het design en de kleurstelling zijn de mogelijkheden eindeloos. U heeft maar liefst de keuze uit 600 verschillende kleuren! Laat uw creatieve ideeën de vrije loop en maak uw eigen design. Wij begeleiden u met gedegen advies naar een perfect eindresultaat, waar u trots op kunt zijn. Lever vandaag nog uw ontwerp aan en wees de trotse designer van uw eigen Nepal tapijt.

Vintage tapijt

Geef met uw oosterse vintage tapijt van Berberhuis het hedendaagse antwoord op de stijl van klassieke vloerkleden. Wij verzamelen de beste stukken uit oude tapijten, die vooral afkomstig zijn uit Turkije en Iran. Deze worden gereinigd en opgefrist met een nieuw trendy kleurenpatroon. Als we de stukken samenvoegen, ontstaat er een nieuw kunstwerkje, dat u in onze showroom kunt bewonderen. Elk product heeft dus een eigen geschiedenis en is enig in zijn soort. Kies uw favoriete maat en kleur en u heeft uw moderne vintage tapijt in huis voor u het weet.

 

Oosterse tapijten Berberhuis Eindhoven