Enorme keuze Marokkaanse kleden

Bent u specifiek op zoek naar Marokkaanse kleden, dan vindt u bij Berberhuis wat u zoekt. In onze showroom laten we u graag zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Gaat u voor een vrolijke Kelim? Dan kiest u voor veel kleur en beweging en bovendien is dit type ook als wandkleed te gebruiken. Wilt u toch liever een naturelle rustieke aanvulling? Dan zijn mooie wollen Berbers prima geschikt voor u. Bij al uw aankopen ontvangt u het certificaat van echtheid, waarmee wij u kwaliteit en jarenlange duurzaamheid garanderen. De leukste Marokkaanse kleden, direct afkomstig uit dit geweldige land, vindt u bij Berberhuis.

Berber tapijt kopen bij de specialist

Wilt u een Berber tapijt kopen, maak dan gebruik van alle voordelen die Berberhuis biedt. Al meer dan 50 jaar zijn wij de expert op het gebied van Oosterse tapijten en vindt u bij ons de beste kwaliteit. Onze eigen knoperijbedrijven gebruiken enkel hoogstaande materialen en plantaardige verfstoffen voor de kleur. Onze Berbers dragen allemaal het wolmerk en u krijgt het certificaat van echtheid bij uw nieuwe aankoop. Ook heeft u 5 jaar garantie en zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten kleden. Ga voor zeker: uw nieuwe Berber tapijt kopen, doet u bij Berberhuis.

Berber kleden voor de naturelle look

Berber kleden zijn uitermate geschikt voor een rustiek interieur. Wie houdt van natuurlijk, bezoekt de showroom van Berberhuis. In de ruime winkel kunt u op uw gemak voelen aan de zachte wol en u verdiepen in het rijke kleurenpalet van onze zandtinten. Onze kleden zijn in effen uitvoering verkrijgbaar of met subtiele patronen en passen perfect in een modern interieur. Natuurlijk geven onze adviseurs u graag antwoord op al uw vragen en nemen ze alle tijd om met u uw wensen te bespreken. Zo weet u zeker dat u samen met ons de Berber kleden vindt, die bij u passen.

Zie ook Ziegler tapijten of Kelim tapijten

Berber tapijt kopen met binnenhuisadviseur

Een Berber tapijt kopen, doet u natuurlijk met advies van Berberhuis. Wij volgen alle ontwikkelingen nauwgezet en zijn op de hoogte van de laatste trends. Onze binnenhuisadviseur kent onze collectie door en door en ziet feilloos welk vloerkleed bij u het beste tot zijn recht komt. Is uw huis modern en strak ingericht of juist kleurrijk? Heeft u een vleugje Azië in huis of houdt u van trendy? Wij komen gratis en vrijblijvend op bezoek om u het beste advies te geven. Een nieuw Berber tapijt kopen met onze expertise: wij zijn u graag van dienst.

Topklasse Berber kleden

Berber kleden van superieure kwaliteit vindt u in de tapijt speciaalzaak van Berberhuis. Wij importeren zelf en direct van diverse knoperijen, die speciaal geselecteerd zijn op vakmanschap. Onze Europese wol voelt zacht en uitermate comfortabel aan. Voor de diverse tinten zijn zoveel mogelijk de natuurlijke kleuren behouden, die uiteenlopen van subtiel roomwit tot warm zand. Met onze Berber heeft u een topproduct in huis, want u zult direct zien hoe stijlvol en mooi deze aanvulling in uw ruimte is. Bezoek de winkel, want onze vriendelijke adviseurs staan klaar om u te laten kennismaken met onze prachtige Berber kleden.