berber tapijten Berberhuis

Berber tapijt van handgesponnen wol

Als Berber tapijt expert bieden wij een ruime keus aan afmetingen, vormen, kleuren en prijsklasses. Zowel Berbers met een lage pool als hoogpolige Berber tapijten.

Onze Berbers  zijn vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit wol en in natuurlijke wolkleuren. De meest typerende kleurencombinatie is een ivoorkleurige achtergrond met bruin-zwarte of grijze motieven. Zelfs de ketting- en inslag draden zijn van 100 % wol. De wollen poolgarens bestaan uit een torsadé garen, die na het knopen in zijn geheel wordt gewassen met zeep, waarna het tapijt in de zon wordt gedroogd en heerlijk zacht aanvoelt.

Tijdens onze zoektocht komen we natuurlijk ook andere mooie kleden tegen, uiteraard kunnen we die dan niet laten liggen. Kom gerust een keer langs een neem een kijkje in onze showroom of bekijk een deel onze collectie online.

Berber vloerkleed op maat

Berberhuis Eindhoven biedt als de tapijt speciaalzaak in Noord-Brabant een groot collectie aan Berber tapijten met verschillende formaten, daarnaast kunnen we ook Berber tapijt op maat maken. Neem hiervoor contact met ons op of kom langs naar onze showroom.