Tapijt Eindhoven

Uniek oosterse tapijt in Eindhoven

Voor uw oosters en Perzische tapijt in Eindhoven bezoekt u de experts van Berberhuis. Elk interieur is anders en het vraagt kennis en inzicht om alle objecten perfect op elkaar af te stemmen. Wij bieden u een grote sortering oosterse en Perzische vloerkleden in alle stijlen. Of het nu om een Ziegler, Nepal of Berber gaat, wij kunnen u alles laten zien. Ook voor bijzondere Chinese patronen kunt u bij ons terecht. Voor het beste advies bezoeken wij u graag thuis en natuurlijk maken wij al onze bestellingen op maat. Als u een uniek tapijt in Eindhoven zoekt, bent u van harte welkom in onze showroom.

Zijden tapijt pure luxe

Verfijn uw ruimte met een prachtig zijden tapijt van Berberhuis. Zijde is een echt natuurproduct, dat zeer kostbaar is. Verwerkt in een tapijt geeft zijde een bijzonder mooie glans, waardoor uw kamer een delicate uitstraling krijgt. Onze kleden zijn handgeknoopt en afkomstig uit eigen knoperijen, waardoor kwaliteit gewaarborgd is. U heeft bij ons de keuze uit enorm veel kleuren en designs en wij kunnen u elke maat leveren. Kom vandaag nog langs in onze winkel en verbaas u over de het luxe gevoel dat een zijden tapijt u zal geven.

Zie ook Berber tapijt kopen of Ziegler tapijt kopen

Tapijt Eindhoven voor elk budget

Een voordelig tapijt in Eindhoven bestelt u bij Berberhuis. Wij bieden u een groot assortiment tegen de scherpste prijzen. U heeft de keuze uit meer dan 600 kleuren en de afmeting bepaalt u zelf, want wij leveren maatwerk. Onze kwaliteit is uitstekend, want wij werken alleen met eigen import uit onze knoperijen. Bent u niet helemaal zeker van uw zaak, dan kunt u vrijblijvend én gratis een afspraak maken voor een persoonlijk advies bij u thuis. Maak uw portemonnee blij en bestel vandaag nog uw voordelige oosterse tapijt in Eindhoven.

Zijden tapijt gegarandeerd echt

Koop uw nieuwe zijden tapijt bij Berberhuis. Onze vriendelijke medewerkers ontvangen u graag, want wij bieden u een enorme collectie van dit materiaal in alle mogelijk afmetingen, tinten en patronen. U krijgt altijd een certificaat van echtheid mee, want deze vloerkleden komen rechtstreeks uit onze eigen knoperijen in India, Iran en Marokko. Wij garanderen dus dat u met uw nieuwe kleed een origineel exemplaar in handen heeft. Bovendien gebruiken we alleen de allerbeste materialen, zodat uw aankoop zeer lang meegaat. Met een zijden tapijt van Berberhuis heeft u pure kwaliteit in handen.

oosters tapijten Eindhoven

Zijden tapijten Berberhuis Eindhoven