Perzische tapijt Eindhoven - Venlo - Den Bosch - Roermond

Ziegler tapijten subtiel en verfijnd

Bij Berberhuis vindt u een mooi geselecteerde collectie Ziegler tapijten. Speciaal aan dit soort kleden is dat er alleen plantaardige pigmenten worden gebruikt, die daardoor een uiterst subtiel kleurenspel geven. De met de hand gesponnen wol kan per bol van tint verschillen en geeft zo delicate nuances. Samen met de rustige patronen vormt dit een harmonieus geheel, dat zich gemakkelijk bij uw interieur laat passen. Op de website ziet u een deel van onze collectie, dus kom deze wondermooie Ziegler tapijten vooral van dichtbij bewonderen, u bent van harte welkom.

Verwen uzelf met Marokkaanse kleden

Berberhuis heeft de mooiste Marokkaanse kleden. Op zoek naar bijvoorbeeld rustieke Berbers of levendige Kelims? Kom dan naar onze showroom, dan kunt u kiezen uit onze grote collectie. Wij zitten al meer dan 50 jaar in het vak en werken alleen met de beste leveranciers. Wij importeren zelf rechtstreeks uit Marokko en onderhouden intensief contact met onze knoperijen. Onze oosterse tapijten zijn gemaakt van de beste materialen en gekleurd met natuurlijke plantaardige pigmenten. Vertel ons de afmetingen van uw kamer, zodat wij uw bestelling perfect op maat kunnen afleveren. Verras uw huis én uzelf met deze fijne Marokkaanse kleden.

Zie ook Berber tapijt kopen of Patchwork tapijten

Ziegler tapijten natuurlijk en delicaat

Ziegler tapijten zijn uitermate geschikt als u van subtiele en rustige kleurcomposities houdt. De adviseurs van Berberhuis denken graag met u mee en helpen u met advies. Deze kleden ademen één en al natuurlijkheid. In onze eigen knoopateliers wordt de fijne wol eerst gekleurd met plantaardige verf en vervolgens met de hand gesponnen. Zo wordt een uiterst authentiek product vervaardigd met prachtige delicate kleurnuances. Eenmaal aangekomen in onze showroom kunt u genieten van de verschillende soorten en maten. Onze Ziegler tapijten zorgen voor een rustgevende verfijnde sfeer bij u in huis.