Tapijten groothandel voor al uw vloerkleden

Als u op zoek bent naar een tapijten groothandel, kom dan eens langs bij Berberhuis. Onze winkel bestaat al 45 jaar en wij zijn dé specialist op het gebied van alle soorten vloerkleden. Goede kwaliteit en deskundige vakkennis dragen wij hoog in het vaandel. Of het nu gaat om een handgeweven of hoogpolig exemplaar, Patchwork of Nepal, u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in de collectie. Ook voor Oosterse en Chinese kleden kunt u bij ons terecht. Allemaal handgemaakt van natuurlijke materialen en plantaardige kleurstoffen. Bezoek onze tapijten groothandel voor het meest uitgebreide assortiment.

Vrolijke Kelim kleden

Houdt u van levendige geometrische patronen, dan raadt Berberhuis u aan eens een kijkje te nemen bij de collectie Kelim kleden. Grote kans dat u precies vindt wat u zoekt, want tapijten van dit type staan bekend om de enorme diversiteit van de patronen. De wol is met de hand geweven en voor de kleur zijn alleen plantaardige verfstoffen gebruikt. Een ander kenmerk is dat de Kelim plat geweven is en dus geen pool (opstaande haren) heeft. Ook kunt u het aan beide kanten gebruiken, want een echte voor- en achterkant ontbreken. Bezichtig onze Kelim kleden vandaag nog, onze deur staat voor u open.

Zie ook Tapijten Tilburg kopen, Tapijt Den Bosch kopen, Tapijt Roermond kopen of Tapijt Venlo kopen

Meest complete tapijten groothandel

Berberhuis is de tapijten groothandel waar u alles vindt met betrekking tot vloerkleden. Ten eerste kunt u in de showroom de uitgebreide collectie bezichtigen, van modern tot klassiek en Chinees. Vergeet vooral niet ook een kijkje te nemen bij ons aanbod tafelkleden van topkwaliteit. Daarnaast beschikken we over een eigen wasserij, waar de diepgaande reiniging plaatsvindt zonder gebruik te maken van chemische wasmiddelen. Is uw exemplaar gehavend of beschadigd door bijvoorbeeld brandgaten, dan kan onze reparatieafdeling het weer helemaal opknappen. Voor u is Berberhuis de meest veelzijdige tapijten groothandel in de buurt.

Veelzijdige Kelim kleden

Vrolijk uw huis op met Kelim kleden van Berberhuis. Loop eens bij ons binnen en bekijk deze leuke collectie, waar u alle kanten mee op kunt. Laat u verrassen door het levendige kleurenpalet van rood, blauw, groen en ivoor en de duizelingwekkende geometrie. Dit is een echte blikvanger in uw kamer en het mooie is: u kunt dit met de hand geweven platte tapijt zowel op de vloer leggen als aan de muur bevestigen. Ook zijn de patronen aan beide zijden gelijk, dus u kunt zowel de voor als achterkant gebruiken. Onze Kelim kleden zijn de vrolijke noot in uw huis.

Zijden tapijten Berberhuis Eindhoven