Berberhuis is een klantgerichte tapijtspeciaalzaak in handgemaakte tapijten en aanverwante producten.

Eenvoud is de grondslag voor alles wat wij doen; minder is meer! Daarom bieden wij onze klanten alleen de informatie die er daadwerkelijk toedoet voor de aankoop van een bijzonder product, in plaats van vermoeiende teksten en onbeduidende volzinnen. Onze obsessie is om onze klanten maximaal te bedienen door hen de beste kwaliteit voor de laagste prijs aan te bieden. De missie van Berberhuis Eindhoven is maximale tevredenheid voor onze klanten door ons concept elke dag te verbeteren.

Ons vernieuwende bedrijfsconcept combineert ruim 50 jaar vakkennis op het gebied van oosterse tapijten met maximale expertise op het gebied van persoonlijke advies. Op beide vakgebieden werkt Berberhuis Eindhoven uitsluitend samen met gerenommeerde marktpartijen. Ons team is continu bezig met het controleren en handhaven van de kwaliteit en het volgen van de marktontwikkelingen om u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te kunnen garanderen. Door groot in te kopen en door het schrappen van de tussenhandel zijn wij in staat om onze klanten dagelijks flinke prijsvoordelen te geven.

.

Mohammed Alkadiri

Eigenaar

Wellicht een van de eerste Marokkanen met een eigen zaak in Eindhoven. Jaren actief geweest aan de smalle haven waar de oude Berberhuis zich bevond. In 2000 verhuisd naar Strijpsestraat en hier een doorgroei gemaakt.

Berberhuis Eindhoven

Oosterse tapijten, Perzische tapijten, Patchwork en Kelims

Berberhuis is al meer dan 50 jaar de specialist in verkoop van tapijten en geeft klanten graag advies op maat. Door onze gratis interieuradvies service kunt u ons inschakelen om met uw gewenste tapijt bij uw thuis komen.