Oosterse tapijten speciaal voor u

Berberhuis Eindhoven is al meer dan 50 jaar de speciaalzaak in Perzische en Oosterse tapijten rechtstreeks uit Iran, India, Pakistan en Nepal. Oosterse tapijten kenmerken zich vaak door de meest prachtige en levende patronen en kleuren. Perzische tapijten, Moderne tapijten en exclusieve tapijten geven uw interieur karakter en kleur ...

Uiteraard zijn oosterse tapijten een goede keuze voor in een modern interieur! Omdat ieder tapijt uniek is en sterk kan verschillen van kwaliteit, knooptechniek en afwerking is het verstandig u te laten adviseren door een vakman. Hieronder vindt u onze collectie van oosterse tapijten.
 
Onze oosterse tapijten zijn verkrijgbaar in diverse designs en kleuren, zodat het bij elk huishouden past. Het zijn geen vliegend tapijten, maar zijn verfijnde design lijkt zo uit Duizend-en-één-nacht te komen, met schitterende gedetailleerde patronen uitgevoerd in natuurlijk geverfd wol. En elk oosters tapijt is uniek, want ze zijn stuk voor stuk gemaakt door ervaren vakmensen. Je haalt dus echt een origineel werk in huis. Er zijn verschillende formaten, zodat je voor elke kamer van elke afmeting iets kan vinden.

Kom voor bijzondere handgeknoopte Oosterse tapijten naar de tapijten winkel van Berberhuis. In onze ruime showroom vindt u een droomcollectie van de hoogste kwaliteit. De ontwerpen zijn tijdloos en bijzonder en passen in elk interieur. Heeft u speciale wensen wat de afmetingen en de kleur betreft? Dan horen wij ze graag en denken we met u mee. U vindt bij ons alle materialen, van zachte wol tot glanzende zijde en deze zijn zeer duurzaam. Onze tapijten zijn exclusief en vanwege het maatwerk passen ze in elke ruimte. Loop vandaag nog binnen voor onze speciale Oosterse tapijten.

Stijlvolle Chinese tapijten

Zoekt u Chinese tapijten voor uw door Azië geïnspireerde interieur? Dan vindt u bij Berberhuis precies wat u zoekt. Met trots demonstreren wij u onze grote collectie Oosterse kleden, die perfect zullen passen bij de stijl van uw huis. U kunt bij ons werkelijk alle kleuren kiezen en geen afmeting is ons vreemd. Wij werken enkel met de beste materialen, zodat wij u de hoogste kwaliteit bieden. Voor het dessin heeft u de beschikking over diverse authentieke motieven en patronen. Onze Chinese tapijten zijn de kers op de taart van uw Aziatische inrichting.

Zie ook Patchwork tapijten of Tapijt Den Bosch

Originele Oosterse tapijten

Oosterse tapijten van hoge kwaliteit en waarvan de echtheid gegarandeerd is, koopt u bij Berberhuis. Als speciaalzaak hebben wij al meer dan 40 jaar expertise en volgen we alle vernieuwingen op de voet. Wij importeren onze producten zelf en werken daarvoor uitsluitend samen met speciaal geselecteerde knoperijbedrijven in onder andere Iran, Pakistan en India. Koopt u bij ons uw nieuwe tapijt, dan bent u zeker van de echtheid en de hoge kwaliteit van de materialen. Ontvang vandaag nog uw certificaat van echtheid, want de beste Oosterse tapijten vindt u bij Berberhuis.

Grootste keuze Chinese tapijten

Bij Berberhuis vindt u Chinese tapijten in alle soorten en maten. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten vloerkleden en geven u graag persoonlijk advies. Elke kamer heeft een eigen karakter en het is onze passie u te helpen met de beste keuze. Kies uw favoriete kleur en het zachtste materiaal. Houdt u van de symboliek van boeddhistische patronen of geeft u de voorkeur aan afbeeldingen van bloemen? Heeft u wel eens ervaren hoe weelderig pure zijde aanvoelt? Geef ons de afmetingen en wij maken uw favoriete vloerkleed op maat. Met onze Chinese tapijten heeft u een vleugje Azië in huis.