Hoogwaardige Kelim tapijten en vloerkleden

Op zoek naar een authentiek Kelim tapijt? Dan heeft u bij ons veel keuze! Berberhuis de tapijtspeciaalzaak in Eindhoven beschikt over een grote collectie aan Kelims. Voor elk Kelim kleed geldt dat er slecht 1 exemplaar gemaakt is. U bent gegarandeerd van een uniek en persoonlijk kleed. Voor elk interieur is er wel een mooi exemplaar te vinden en Kelims tapijten passen in een modern en klassieke interieur.
Al onze Kelims zijn afkomstig uit de volgende Oosterse landen: India, Afghanistan en Pakistan. De Oosterse Kelims wordt ook Kilim, Qilim of Chilim genoemd. Ze zijn er in vele soorten en maten, natuurlijke kleuren en materialen (wol, katoen). Een handgeweven Kelims is zowel geschikt voor een modern als klassiek interieur.

Kelim tapijten kopen? goed idee!

Maak kennis met de Kelim tapijten van Berberhuis als u op zoekt bent naar een nieuw kleed. Kom bij ons langs, dan vertellen onze deskundige medewerkers u er alles over. Een Kelim is een met de hand gewoven plat vloerkleed met geometrische motieven. Veelkleurig als het is, ontbreekt de pool, dus er zijn geen opstaande haartjes. Het bijzondere aan dit kleed is dat het dessin aan de voor- en achterkant gelijk is en dat u het ook eventueel aan de muur kunt hangen. Het is een eyecatcher in elke ruimte, dus vind bij Berberhuis vandaag nog uw favoriete Kelim tapijten. Berberhuis Eindhoven heeft het grootste aanbod Kelim vloerkleden van Noord-Brabant van superieure kwaliteit. Wij leveren onder andere authentieke Kelims, Kelim Patchworks en Kelims Sumakhs direct uit voorraad

Voel het verleden met Kelim vloerkleden

Met de Kelim vloerkleden van Berberhuis haalt u een stukje historie in huis. Deze uiting van tapijtkunst is te vinden in het gehele gebied tussen de Balkan en Pakistan en de techniek is vermoedelijk één van de oudste manieren om kleden te maken. Wol is het meest gangbare materiaal en deze wordt handmatig gesponnen. De warme kleuren zijn afkomstig van planten en u heeft enorm veel keuze als het gaat om het aantal patronen. Wij importeren onze producten zelf, zodat wij altijd een constant hoogstaande kwaliteit kunnen garanderen. Geef met onze Kelim vloerkleden die mooie authentieke uitstraling aan uw kamer.

Zie ook Oosterse tapijten of Vintage tapijten

Kelim tapijten vol fantasie

Als u van fantasievolle ontwerpen houdt, dan zijn Kelim tapijten van Berberhuis het helemaal. Met een prachtig warm kleurenpalet van onder andere groen, blauw en rood en originele figuratieve patronen, fleuren ze elke kamer in uw huis op. Geef eens een ander gezicht aan de ruimte en hang het kleed aan de muur. Nooit gedacht dat wanddecoratie zo leuk kon zijn! De voor- en achterkant zien er hetzelfde uit, dus als u uw exemplaar omkeert, is uw kleed weer schoon. En anders kunt u altijd terecht bij onze eigen wasserij. Wees origineel en kom snel onze collectie Kelim tapijten bewonderen.

Kelim vloerkleden de beste keuze

Geef met Kelim vloerkleden kleur aan uw interieur en maak gebruik van de vele voordelen van Berberhuis. Onze vriendelijke medewerkers beschikken over een grote expertise en zijn zeer servicegericht. Aangezien wij onze eigen import regelen, hebben wij tapijten voor elk budget. U kunt gebruik maken van de inruilregeling en u heeft recht op maar liefst 5 jaar garantie. En als u het wenst, komen wij graag bij u langs voor gratis interieuradvies. Kies uw favoriete tint uit onze grote kleurenwaaier en bepaal het formaat dat bij u past. Met onze Kelim vloerkleden zit u goed.

kelim patchwork Berberhuis Eindhoven

kelim Berberhuis Eindhoven