Wollen tafelkleed met luxe uitstraling

Bent u op zoek naar een wollen tafelkleed dat cachet geeft aan uw eettafel? Vraag dan aan de medewerkers van Berberhuis u de mooie exemplaren van 100% Nieuw-Zeelandse wol te demonstreren. Dit materiaal geeft het kleed een mooie zijdeglans en dat zorgt voor een luxe rijke uitstraling. Het materiaal voelt zacht en comfortabel aan en kleedt uw tafel echt af. De mooie kleuren en regelmatige tekening geven nét dat beetje extra, zonder opdringerig te worden. Geen tafel is dezelfde, dus natuurlijk kunt u kiezen uit verschillende maten. Voor iedere eettafel is een wollen tafelkleed te vinden, dus wij helpen u graag op weg.

Stijlvolle tafelkleden kopen bij Berberhuis

Wilt u smaakvolle tafelkleden kopen, dan kiest u uit de fraaie collectie van Berberhuis. In onze overzichtelijke winkel presenteren onze vriendelijke medewerkers u met plezier prachtige wollen exemplaren met een knipoog naar vervlogen tijden. Onze Bokhara kleden zijn vernoemd naar de stad, die in Centraal-Azië het knooppunt was van de tapijthandel. Deze stijl kenmerkt zich door de repeterende Göl patronen, die zorgen voor ritme en toon. Geniet en laat u verleiden door de mooie glans en de zachtheid van de wol. Tafelkleed kopen, doet u bij Berberhuis, want daarmee haalt u pure elegantie in huis.

Zie ook Ziegler tapijten of Berber tapijt kopen

Wollen tafelkleed is prettig gezelschap

Wilt u uw eettafel een ontspannen en behaaglijke look geven, dan raadt Berberhuis u de Bokhara serie aan. De naam verwijst naar de beroemde voormalige handelsplaats voor tapijten in Centraal-Azië en u ziet en voelt letterlijk de rijkdom van weleer. Gesponnen van hoogwaardige wol uit Nieuw-Zeeland verlevendigt het kleed uw tafel met een zacht oplichtende glans. De herhalende patronen van het Göl motief geven een prettige dynamiek, terwijl u uw gasten vermaakt en nog een heerlijk glas inschenkt. Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, maakt dit verfijnde wollen tafelkleed uw avond compleet.

Tafelkleed kopen gunstig en vertrouwd

Mooie nieuw tafelkleed kopen bij Berberhuis Eindhoven heeft zoveel voordelen. Onze gastvrije medewerkers ontvangen u en nemen uitgebreid de tijd voor een persoonlijk gesprek, waarin u al uw wensen kenbaar kunt maken. Op uw verzoek geven ze u een demonstratie van onze fraaie collectie, waarbij u de exemplaren uitgebreid kunt bekijken. Heeft u uw keuze eenmaal gemaakt, dan zult u aangenaam verrast zijn door de vriendelijke prijs. Onze garantievoorwaarden zijn zeer aantrekkelijk en we bieden u extra service met ons reparatieatelier en de gespecialiseerde wasserij. Als u nieuwe tafelkleden wilt kopen, bent u van harte welkom bij Berberhuis.

Oosterse tafelkleden Eindhoven